< inapoi la NOUTATI

INSTALART/SCULPTURA/001. MACHETELE.

21 februarie 2013

Am prezentat machetele sculpturilor joi 21 februarie la prietenii nostri FRATELLI. La FRATELLI ESPRESSO BAR. Suntem bucurosi  ca au fost la expozitie oameni  foarte tineri. Artisti, arhitecti, studenti, si prietenii lor. Si ai nostrii. Am vorbit, am fost intrebati, am intrebat si noi de ce nu ne intreaba, ne au intrebat oamenii ce-i cu sculpturile astea (daca se numesc sculpturi). Am clarificat lucruri unora, am pus probleme altora. Adica ce ne am propus.

 Multumim avocatilor TARDEI LAW FIRM,  si  TEMPOS SERV,  pentru sustinerea financiara, fara de care proiectele nici nu ar fi putut fi gandite , in nici un caz realizate.

Multumim lui KAUSTIK, SFERA PLASTIC DESIGN,  pentru amenajarea expozitiei.

Lui  INOX –STYLE pentru sprijinul  in realizarea machetelor.

Multumim  RADIO GUERILLA. B24 FUN.

AIURART, ZEPPELIN, IGLOO,  VELLANT.  Si  tuturor prietenilor din media. MODERNISM.RO, MONEY, TATAIAARTCLUE, ARHIFORUM.

Acestia sunt partenerii nostri:

Acum ne asteapta ce i mai greu. Si ce ne place cel mai mult. Sa construim. Bineinteles ca numai si daca ne trimiteti din cand in cand un gand bun se pune ca am pus pe picioare acest proiect impreuna. Construim sculpturile, le vom expune in oras. In vara, spre toamna le vom monta in Parcul de Sculptura. La Bucuresti, Cluj, la munte sau la mare.

Foto credit:Mihai Nae

MACHETELE Click pentru a vizualiza

 

Urmeaza etapa a doua a proiectului instalart/sculptura /001,in care artistii vor prezenta macheta pentru lucrarea propusa pentru Parcul de sculptura. In ianuarie 2013.